italiaans restaurant breda

De 10 beste Italiaanse restaurants in Breda TripAdvisor.
Prima restaurant 02/12/2017. Sfeervol restaurant met smaakvolle 17/11/2017. Tafels die vanavond beschikbaar zijn! Andere tijden bekijken. 5 van 19 resultaten. Italiaans Pizzeria Vis en zeevruchten Mediterraan Europees. Uitstekende kwaliteit met alle ken 20/10/2017. Zoals de schoonheid van een zonneb 07/10/2017. Tafels die morgen beschikbaar zijn. Andere tijden bekijken. La Cucina Italiana Breda.
hema
Il Padrino Breda.
De inrichting van ons restaurant doet denken aan de Romeinse tijd met prachtige zuilen. Bij Il Padrino kun je góed en betaalbaar uit eten, waardoor het vaak erg druk is, daarom is het verstandig om altijd een tafel te reserveren. Of je nu met een groep komt, met z'n' tweetjes, met kinderen of alleen, een dieet hebt of andere wensen; het kan allemaal. Laat het ons weten, en wij verzorgen met plezier een mooie avond voor u! En in de zomer is het ook heerlijk vertoeven op ons terras! Wij zijn elke dag vanaf 1700: open. U bent bij IL PADRINO BREDA elke dag van harte welkom!
nogepa keuring
Italiaans restaurants in Breda IENS.
Restaurant in Breda /. Italiaans restaurants in Breda. Italiaans restaurants in Breda. 17 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria. De heilige pasta van la mamma, de pizza's' van goede oude Tony, het geheime ingrediënt in de risotto van tante Anna, de romige panna cotta die je doet denken aan gelukkige tijden De Italiaanse keuken is een fenomeen.
wasmand blokker curver
Restaurant Barlucca in Breda Restaurants.nl.
De Pasta Kantine voor verse en betaalbare Italiaanse maaltijden. Facebook. Instagram. Pinterest.
Alles puur, vers en huisgemaakt. Vraag naar ons Italiaans maatwerk voor een gezellig feest met heerlijk eten! Je bent van harte welkom in ons restaurant om pastas en andere gerechten te bestellen om mee te nemen. Wij nemen echter geen telefonische Take Away bestellingen aan. Wel bereiden wij graag een verse maaltijd voor jou à la minute in ons restaurant. De pasta wacht immers nooit op haar gasten. Het is de gast die op de pasta wacht. Op donderdag tm zondag verzorgen wij tussen 18.00-20.00 uur geen Take Away bestellingen ivm de drukte in ons restaurant. Proef onze verse pastas, salades en heerlijke desserts in Den Haag, Rotterdam of Breda!
Alles over Italiaanse restaurants indebuurt Breda.
Italiaanse restaurants in Breda. Zoek jij een Italiaans restaurant in Breda? Dan ben je bij indebuurt Breda aan het juiste adres. We hebben in onze gids alle Italiaanse restaurants in Breda onder elkaar gezet, inclusief beschrijving, openingstijden, contactgegevens en laatste nieuws.
Da Attilio Het oudste Italiaans specialiteitenrestaurant in Breda.
Wie zijn wij? Toen Attilio Briganti zijn voornaam is nog steeds de wijd en zijd bekende naam van de zaak in 1976 een bescheiden Italiaans restaurant opende aan de Grote Markt in hartje Breda, had hij waarschijnlijk nooit kunnen vermoeden dat 30 jaar later Da Attilio nog steeds een succesformule zou zijn.
Italiaanse restaurants in Breda Eet.nu.
Waar heb je zin in? Italiaanse restaurants in Breda. Alle Italiaanse restaurants in Breda. Uit eten in Breda? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan.
La Forchetta Italiaans restaurant Oosterhout.
Voorheen moesten we naar Breda en omstreken om Italiaans te eten. Binnenkort kunnen hebben we een Italiaans restaurant dichtbij huis. Wat leuk dat er op de markt in Oosterhout een Italiaans restaurant wordt geopend. Wij gaan zeker een keertje langs om te genieten van de Italiaanse keuken!
de beste pizza van breda. Pizza Cantina pizzeria Breda.
Homepagina La Cucina Italiana Breda.
Klik hier om meer over ons Italiaans / Mediteraans restaurant te lezen. Klik hier om ons restaurantmenu te bekijken. Klik hier om ons afhaalmenu te bekijken. Klik hier voor onze contactgegevens of om te reserveren. Adres: Ginnekeweg 309, 4835 NC Breda.

Contacteer ons

Zoeken naar italiaans restaurant breda