chinese restaurant eindhoven

Restaurant Kam Po Chinees specialiteiten restaurant van Eindhoven.
Binnen 10 minuten loopt u naar het centrum van Eindhoven. Bekijk ons restaurant. In Restaurant Kampo vind u de authentieke Chinese gerechten die naar oude traditionele recepturen elke dag vers met veel zorg voor u worden bereid. U vindt hier dan ook gerechten die u bij de lokale Chinese Restaurants niet snel terug kan vinden.
Verhuisdozen
De 10 beste Chinese restaurants in Eindhoven TripAdvisor.
Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Dingen om te doen. Beste van 2018. Inloggen Lid worden. Beste Chinese restaurants in Eindhoven, Nederland. Restaurants in Eindhoven. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken. Chinese restaurants in Eindhoven.
Zwarte wasmanden
Hung Ying Het chinees restaurant in Strijp Eindhoven.
In al die jaren heeft het restaurant zich bewezen één van de weinige Chinese restaurants in Eindhoven te zijn met een dergelijke goede reputatie. Restaurant Hung Ying is een restaurant met een uitgebreide kaart zoals we uit het na-Indische verleden van Nederland kennen.
banksman cursus
hangchow.nl Chinees Indisch Restaurant Eindhoven.
Chinees Indisch restaurant Hang Chow. In het stadsdeel Stratum te Eindhoven treft u ons gezellig Chinees Indisch restaurant Hang Chow. U kunt in ons restaurant terecht voor een á la carte dineer of het uitgebreide lopend buffet beschikbaar vrijdag t/m zondag.
Chinese restaurants in Eindhoven Eet.nu.
Waar heb je zin in? Chinese restaurants in Eindhoven. Alle Chinese restaurants in Eindhoven. Uit eten in Eindhoven? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan.
Golden Garden Eindhoven Chinees Restaurant Eindhoven Specialiteiten.
Wij heten u van harte welkom in ons sfeervolle specialiteiten restaurant Golden Garden in Eindhoven. Wij hopen dat u zich thuis zult voelen in ons sfeervolle restaurant en dat onze heerlijke gerechten u zullen aanspreken. Onze keuken staat open voor vier kookstijlen in de grote Chinese culinaire traditie: de Kantonese, Peking, Shanghainese en de Szechuanese keuken.
Sun On Chinees restaurant.
040 241 73 53 info@sun-on.nl. Welkom op de website van Sun On. Al sinds 1987 is Sun On een begrip in Eindhoven. ONBEPERKT AZIATISCH 2250., NIEUWE TAPAS CONCEPT. WIJ VERZORGEN OOK CATERING. Welkom op de voorpagina. 2016 Restaurant Sun On Powered by Abcdomein.nl.
Dineren in Oosterse sferen in Eindhoven Oriental Green House.
Aan de Aalsterweg 281 in Eindhoven vind je het niet te missen restaurant, dat in het oog springt door de pilaren uit Victoria Trainstation in Londen. Dagelijks doen wij ons uiterste beste om jou een fantastische avond te bieden, waarin je drie mogelijkheden hebt om heerlijk te dineren.
Traditioneel Chinees Restaurant Hong Kong Authentieke Chinese gerechten en Dim Sum in Eindhoven.
Super" traditioneel Chinees restaurant, heerlijke dim sum en gerechten" Lilianne. Phybee" Super delicious" Phybee. Heerlijke" traditionele chinese gerechten gegeten. Een ritje vanuit Den Bosch naar Eindhoven waard" Karin. Traditioneel Chinees Restaurant Hong Kong. Authentieke Chinese gerechten en Dim Sum in Eindhoven.

Contacteer ons

Meer resultaten voor chinese restaurant eindhoven