chinese restaurant eindhoven

China Catering Eindhoven Chinees bezorg en afhaal restaurant.
Welkom op de bestelwebsite van China Catering in Eindhoven. We zijn een afhaal en bezorgrestaurant gelegen in het stadsdeel Woensel. Door onze jarenlange ervaring in Oosterse gerechten hebben we een uitgebreid menu ontwikkeld met Chinese, Indische en Kantonese gerechten. Heeft u interesse in onze catering diensten?
hoeveel kost een taxi naar schiphol
De 10 beste Chinese restaurants in Eindhoven TripAdvisor.
Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Dingen om te doen. Beste van 2018. Inloggen Lid worden. Beste Chinese restaurants in Eindhoven, Nederland. Restaurants in Eindhoven. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken. Chinese restaurants in Eindhoven.
tattoo
Chinese restaurants in Eindhoven Eet.nu.
Waar heb je zin in? Chinese restaurants in Eindhoven. Alle Chinese restaurants in Eindhoven. Uit eten in Eindhoven? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan.
baklijst kopen
de Blauwe Lotus Aziatisch restaurant in Eindhoven en omstreken.
040 251 4876 online reserveren. Welkom bij het best gewaardeerde aziatische restaurant van Eindhoven, de Blauwe Lotus. De Asian fusion keuken in optima forma, een gelegenheid waar al decennia lang goede smaak en zaken samengaan. Welkom bij het nieuwe aziatische restaurant de Blauwe Lotus.
Chinees restaurants in Eindhoven IENS.
Restaurant in Eindhoven /. Chinees restaurants in Eindhoven. Chinees restaurants in Eindhoven. 26 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria. ALLES Al onze restaurants. Pop IENS deals. Van oudsher blijft de Chinese keuken niet beperkt tot loempia's' met garnalen of groenten.
Hung Ying Het chinees restaurant in Strijp Eindhoven.
In al die jaren heeft het restaurant zich bewezen één van de weinige Chinese restaurants in Eindhoven te zijn met een dergelijke goede reputatie. Restaurant Hung Ying is een restaurant met een uitgebreide kaart zoals we uit het na-Indische verleden van Nederland kennen.
Restaurant Kam Po Chinees specialiteiten restaurant van Eindhoven.
Binnen 10 minuten loopt u naar het centrum van Eindhoven. Bekijk ons restaurant. In Restaurant Kampo vind u de authentieke Chinese gerechten die naar oude traditionele recepturen elke dag vers met veel zorg voor u worden bereid. U vindt hier dan ook gerechten die u bij de lokale Chinese Restaurants niet snel terug kan vinden.
Openingstijden Chinees Restaurant Kam Po Kruisstraat 163 in Eindhoven.
De vestiging van Baghdad restaurant die het meest in de buurt ligt van de aan de Kruisstraat 163 is de Baghdad restaurant aan de Kruisstraat 155. Meer restaurant in Eindhoven Bedrijven in de buurt van Chinees Restaurant Kam Po Kruisstraat 163 in Eindhoven.
China Inn Chinees Specialiteiten Restaurant.
In ons restaurant laten wij u kennis maken met aspecten van de Chinese kookkunst, die u misschien niet eerder ervaren heeft. Vandaar de uitgebreide specialiteiten die wij aanbieden. Bestelt u eens zoals wij het in China doen, losse gerechten. U maakt als het ware uw eigen rijsttafel. Door bij een volgend bezoek een of meer gerechten te vervangen maakt u op den duur kennis met steeds meer nieuwe verrassingen. U kunt iedere zaterdag en zondag ook kiezen voor het lopend buffet, waar u kunt genieten van veel verschillende gerechten en smaken, verdeeld over vier gangen. Kwaliteit is onze reclame, gevolgd door de goede persoonlijke service die wij u bieden. U bent onze gast en wij zullen onze uiterste best doen om het alleszins naar uw zin te maken. Kom het zelf ervaren in ons Chinees specialiteiten restaurant in Eindhoven.
All-you-can-eat bij wokrestaurant Wiro Wok in Eindhoven.
Kom onbeperkt eten en drinken bij Wiro Wok in Eindhoven. Dan weet u wat u kunt verwachten: een overdaad aan heerlijk eten uit de Japanse, Thaise, Chinese, Nederlandse en Franse keuken. Inclusief frisdranken, verse sapjes, speciaal bieren en wijnen geen sterke drank.
hangchow.nl Chinees Indisch Restaurant Eindhoven.
Chinees Indisch restaurant Hang Chow. In het stadsdeel Stratum te Eindhoven treft u ons gezellig Chinees Indisch restaurant Hang Chow. U kunt in ons restaurant terecht voor een á la carte dineer of het uitgebreide lopend buffet beschikbaar vrijdag t/m zondag.

Contacteer ons

Resultaten voor chinese restaurant eindhoven