eten in eindhoven

De Beste Plekken om te Eten en Drinken in Eindhoven This is Eindhoven. This is Eindhoven.
Start in Eindhoven. Over Eindhoven Webshop Eindhoven Pers Contact. Share the vibe. Technology maker districts. High Tech Campus. Wat te doen. Bekijk onze culinaire hotspots en ontdek wat Eindhoven te bieden heeft als het gaat om lekker eten en drinken.
pizza trenti
Hotspots! 9x eten in Eindhoven ELLE Eten.
Hele dag Kazerne, eat drink design. In een voormalige marechaussee-kazerne en aangrenzende loods hartje centrum komen de werelden van kunst, design, kennis en techniek, het hele jaar door samen met goed eten en drinken. Kazerne, Paradijslaan 2-8, Centrum, Eindhoven. Diner Radio Royaal.
waterontharder
Ethiopisch Restaurant Eindhoven.
Welkom bij het Ethiopisch Restaurant in Eindhoven. Wilt u genieten van een unieke exotische smaak in Brabant? Houdt u van authentieke gerechten, bijzondere tradities en een vriendelijke en warme sfeer? Dan hopen wij u binnenkort te mogen verwelkomen in ons Ethiopisch Restaurant aan de Schootsestraat 170 in Eindhoven.
tankpas aanvragen
Michelin Restaurants Eindhoven: Gids van de beste restaurants van Eindhoven.
Restaurants Michelin Eindhoven. Alle Michelin restaurants in Eindhoven: sterrenrestaurants in Eindhoven en omgeving, Bib Gourmand restaurants en de andere Michelin restaurants. Adres, prijs, mening van de Michelin Gids en reviews van internetters over de Michelin restaurants Eindhoven. Alles van ViaMichelin: Eindhoven.
thai restaurant in eindhoven
Restaurants in Eindhoven Eet.nu.
Waar heb je zin in? Restaurants in Eindhoven, Noord-Brabant. Alle restaurants in Eindhoven. Lekker uit eten in een restaurant in Eindhoven? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen?
de Blauwe Lotus Aziatisch restaurant in Eindhoven en omstreken.
Al 50 jaar ongeëvenaard. De Blauwe Lotus, al jarenlang een luxe chinees restaurant dat niet is weg te denken in het culinaire landschap van Eindhoven en verre omgeving. Welkom bij het nieuwe aziatische restaurant de Blauwe Lotus. Naast de traditionele klassiekers waarmee we naam hebben gemaakt, nu ook mooie nieuwe gerechten. Wilt u het menu bekijken? Dineren é n een wedstrijd van PSV. De Blauwe Lotus bevindt zich op de 4e etage van het PSV stadion met uitzicht op het veld van PSV. Dat heeft een extra dimensie. Enkele tafels hebben ook direct uitzicht. U kunt bij De Blauwe Lotus ook aanwezig zijn voor de wedstrijden van PSV! Hiervoor zijn speciale arrangementen samengesteld. Bent u geïnteresseerd, dan kunt u contact met ons opnemen of direct met PSV business. Gratis prive parkeerplaats. Een perfect avondje dineren omvat meer dan lekker eten een goede wijn.
Bij Albrecht Veganistisch restaurant Eindhoven.
Dutch Cuisine gaat over de Nederlandse eetcultuur die uniek is in de wereld en waar we trots op zijn. Met smaak, gezond en verantwoord koken vanuit onze creativiteit en eigenzinnigheid, ons vrijdenken en pragmatisme en altijd vanuit het principe: less is more.
Onbeperkt tapas eten in Eindhoven vanaf 1950, pp La Cubanita.
La Cubanita Eindhoven. Over La Cubanita Eindhoven. Maandag 1700: 2200: uur. Dinsdag 1700: 2200: uur. Woensdag 1700: 2200: uur. Donderdag 1700: 2200: uur. Vrijdag 1700: 2230: uur. Zaterdag 1700: 2230: uur. Zondag 1700: 2200: uur. La Cubanita Eindhoven. 5611 GD Eindhoven.
Indonesisch restaurant Surabaya in Eindhoven T040-2437477.:
In ons prachtige Indonesisch restaurant in Eindhoven kunt u verrassend lekker eten. Bij onze gerechten is de natuurlijke smaak van de ingrediënten het uitgangspunt. Door een passende keuze te maken uit de vele kruiden, specerijen en andere natuurlijke smaakmakers, ontstaan heerlijke gerechten.
Restaurants in Eindhoven IENS.
Gemiddelde prijs 25. 30% korting op het eten. Nog geen foto. Eetkamer De Gaper. Wilhelminaplein 5 5611 HE Eindhoven 0.44km. Gemiddelde prijs 39. Nog geen foto. Generaal Coenderslaan 49A 5623 LV Eindhoven 2.08km. Gemiddelde prijs 30. De beste restaurants in de buurt van Eindhoven.
Ketelhuis restaurant bar cocktails events Strijp S, Eindhoven.
Overdag kan je bij ons terecht voor een hapje en drankje of een uitgebreide lunch en vanaf 17.00 kan je plaatsnemen voor diner in drie of vier gangen. De Vuurkeuken is ons restaurant boven in het Ketelhuis. Hier bereiden we je diner op open vuur. De gerechten op de kaart zijn per tafel te bestellen, om te proeven en te delen! We zijn open op donderdag, vrijdag en zaterdag. Ketelhuisplein 1 5617 AE Eindhoven." Strijp S, Eindhoven.

Contacteer ons

Zoeken naar eten in eindhoven