indonesian restaurant eindhoven

Passie voor Nasi Urban Asian Streetfoodbar Eindhoven.
Oude Stadsgracht 28 Stratumseind 5611DG Eindhoven maandag en dinsdag gesloten, woensdag t/m zaterdag 12u-21u, zondag 16u-21u 040 282 60 24. bij Passie voor nasi. Haal je hart op bij Passie voor nasi, dé enige echte Urban Asian Streetfoodbar, gevestigd in hartje Eindhoven.
ikea
De beste Indonesische restaurants in Eindhoven TripAdvisor.
Restaurants in de buurt van Pullman Eindhoven Cocagne. Restaurants in de buurt van Boutique Hotel Glow. Restaurants in de buurt van Park Plaza Eindhoven. Restaurants in de buurt van Holiday Inn Eindhoven. Restaurants in de buurt van Queen Hotel Cafe Restaurant.
nlp practitioner
Indonesia Eindhoven Indonesisch Specialiteiten Restaurant.
Jan van Lieshoutstraat 22 5611 EE Eindhoven 040 245 42 00. Lekker eten in het restaurant à la carte of lopend buffet. Overal in het land verzorgen wij voor bedrijven, congressen, beurzen en feesten de complete catering voor groepen vanaf twintig personen.
curver wasmand wit
Indonesische Restaurant Bali-Eindhoven.
Welkom op de website van restaurant Bali Eindhoven! Sinds 1980 serveert restaurant Bali de lekkerste rijsttafels in Eindhoven en omgeving. Al meer dan 35 jaar worden onze gerechten op authentieke, Indonesische wijze bereid. Wij heten u van harte welkom in ons restaurant en op deze website.
Restaurant Bali Eindhoven Startpagina Eindhoven Menu, prijzen, beoordelingen van restaurant Facebook.
Restaurant Indonesia Bandung. Yellow monkey specialty coffee, food drinks. André Relou Makelaardij. Indonesische restaurants in Eindhoven. Plaatsen Eindhoven Restaurant Asian Restaurant Indonesisch restaurant Restaurant Bali Eindhoven. Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies.
Indonesisch restaurant Surabaya in Eindhoven T040-2437477.:
In Indonesisch restaurant Surabaya in Eindhoven is alles ambachtelijk bereid met authentieke verse kruiden en ingrediënten zodat u de Indonesische keuken echt goed kunt ervaren. Wij zijn dagelijks geopend van 1130: uur tot 22.00 uur. Het is een geweldige ervaring om te eten bij restaurant Surabaya.
Ondernemer Vershal Het Veem.
Gesterkt door het succes in Rotterdam, de uitstekende recensies en vooral de enthousiaste reacties van klanten en gasten, besloten Marcel en zijn compagnon Dirk van Ledden ook in Eindhoven een toko te beginnen. De uitstraling van Warung Ventje in de Vershal is een mooie balans tussen de warme en sfeervolle ambiance van Indonesië en de stoere zakelijkheid van Strijp-S.
Indonesia Eindhoven Selamat Makan! Indonesisch bestellen.
INDONESIA EINDHOVEN Selamat Makan! Online eten bestellen. Bestellingen worden standaard binnen een uur bezorgd. Wanneer een bestelling langer duurt brengen wij u tijdig op te hoogte! 2150, Rijsttafel Gaya Baru Loempia met pangsit Ayam rica Daging semur Daging rujak Saté babi Saté makassar Sambal goreng telor, taugé en buncis Sayur lodeh Gado gado Rujak manis Acar ketimun Sambal goreng kentang Krupuk udang Emping melinjo.
Indonesisch restaurants in Eindhoven IENS.
Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. Restaurant in Eindhoven /. Indonesisch restaurants in Eindhoven. Indonesisch restaurants in Eindhoven. 7 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria. ALLES Al onze restaurants.
Indonesische restaurants in Eindhoven Eet.nu.
Waar heb je zin in? Indonesische restaurants in Eindhoven. Alle Indonesische restaurants in Eindhoven. Uit eten in Eindhoven? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan.
Indonesia in Eindhoven Eet.nu.
Om een keer een lekker bordje Indonesisch te eten geen verkeerde keuze, maar dat komt ook omdat het aanbod in Eindhoven op dit gebied beperkt is. Eten drinken 6. Prijs / kwaliteit 7. 63, op schaal 1 10. Vind dit leuk Reageer. Bert op 15 augustus 2013. Het restaurant oogt aan de buitenkant niet echt uitnodigend.

Contacteer ons

Zoeken naar indonesian restaurant eindhoven