restaurant eindhoven strijp s

De 10 beste restaurants in de buurt van Klokgebouw.
2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken. 116 van 401 restaurants in Eindhoven. 0 km van Klokgebouw. Prima eetcafé 01/04/2018. Gezellig en lekker! Keukens: Bar, Café, Eetcafé, Pub-restaurant, Vis en zeevruchten. Reserveer een tafel. The Starlight Lounge. 310 van 401 restaurants in Eindhoven. Klokgebouw 10 Blue Collar hotel. 01, km van Klokgebouw. Leuk eten in industrieel decor 19/03/2017. 6 van 401 restaurants in Eindhoven. 02, km van Klokgebouw. Reserveer een tafel. 93 van 401 restaurants in Eindhoven. Ketelhuisplein 1 Strijp S.
Verhuisdozen
Hotel Strijp-S: Restaurants op Strijp-S Eindhoven.
Eveline Wu heeft op 18 juni 2015 het restaurant Wynwood op Strijp-S geopend samen met chef Wouter van Laarhoven. Zij heeft drie andere succesvolle restaurants in de binnenstad van Eindhoven: Mood aan de Keizersgracht met vlakbij de Kreeftenbar op de Kleine Berg, en het fastfood wokrestaurant Soho aan de Jan van Lieshoutstraat, vlakbij de Markt in het centrum van Eindhoven.
Online casino
Eindhoven Strijp-S al ontdekt? Dit zijn de leukste restaurants in Strijp! WijnSpijs: Magazine.
Philips voormalige energiehuis herbergt restaurant Radio Royaal. In de voormalige machinekamer is het volop genieten van de lekkerste flammkuchen, kip van het spit met hasselback aardappeltjes en niet te vergeten de Brusselse wafels! Dertienhonderd vierkante meter on-opgepoetst, industrieel design van de mensen achter onder andere Hotel de Goudfazant! Ketelhuisplein 10, Eindhoven. 040 780 0971. Pastryclub zit in een prachtig authentiek pand op Strijp S.
stoppen met roken
Ketelhuis Hét restaurant van Strijp-S Strijp-S, Eindhoven.
24 mei Boiler Room Comedy: Max van den Burg Christian Schulte-Loh 25 mei Boiler Room Comedy: Theo Maassen e.a. 2 juni Klassiek op het plein: Roadtrip La Bohème live juli 2018. 7 juli Bier Big zomerfestival. Nieuws Restaurant Bakkerij BAR Boven ruimte Verhuur Evenementen.
Wynwood.
asian food bar. In het creatieve hart van Eindhoven op Strijp-S eet en drink je bij Wynwood op topniveau voor een aantrekkelijke prijs. Uitstekende service, een smaakvol interieur en internationale uitstraling vormen samen met heerlijke gerechten en dranken de ingrediënten voor een perfecte middag of avond. Wynwood bruist de hele dag: je kunt er terecht voor je zakelijke afspraak, voor lunch, diner en voor een cocktail of glas wijn met barbites. In het restaurant geniet je van gerechten van hoge kwaliteit.
welkom Radio Royaal.
opening bar 10 juni 2018: c l u b s c h w u n g. 5617 ae eindhoven. het restaurant vind je in de machinekamer op strijp-s., naast het klokgebouw en tegenover station strijp-s. betaald op straat en/of in de naast gelegen parkeergarage, 140, p/u.
restaurant Strijp S.
Caffee Allee Stichting Robin Hood EindhovenStichting Robin Hood Eindhoven.
Robin Hood Eindhoven blijft de leerwerktrajecten en trajecten voor dagbesteding en sociale activering voortzetten. Deze worden vanaf half oktober uitgevoerd in een nieuw restaurant dat wordt geopend door Bijlsma Hospitality Group BV op de locaties van Caffee Allee en Broeinest Caffee respectievelijk Torenallee 22 en en 45 op Strijp-S of in het bijbehorende cateringbedrijf voorheen Reizende Spijzen.

Contacteer ons

Op zoek naar restaurant eindhoven strijp s?