restaurant grote berg eindhoven

14 x Nieuw in Eindhoven Barts Boekje.
Afijn, u snapt. Grote Berg 14. Het mosselseizoen is weer aan! Hier eet je ze het best in Amsterdam: 11 x mosselen eten in Amsterdam. Een bekende naam. In Amsterdam zitten tegenwoordig alweer twee vestigingen van de snackbar 2.0 3.0 mag je wel zeggen: de gezonde snacks zijn volwaardige maaltijden. Lekker én verantwoord. In Eindhoven moet je aan de Willemstraat wezen voor biologische zoete aardappelfriet en ander comfort food dat finger licking good is, maar ook matig in vet, vrij van geraffineerde suikers en E-nummers en, waar mogelijk ook nog glutenvrij en koolhydraatarm.
polder casino
Hampshire Hotel Parkzicht Eindhoven.
Ontdek lichtstad Eindhoven. In Eindhoven zitten zo veel leuke winkels, dat een uitgebreide stadswandeling een aanrader is. Bezoek zeker de winkel van Piet Hein Eek en andere leuke designwinkels bij Strijp-S, de bijzondere speciaalzaakjes op de Kleine Berg, Grote Berg en Bergstraat en grote winkelstraten als de Demer, de Rechtestraat en de Vrijstraat.
e
Home In den Bergsche Tuin.
De reservering is pas definitief wanneer U een reactie terug hebt van ons. Dinsdag t/m zaterdag. Vanaf 1700: uur tot 2230: uur. In Den Bergsche Tuin. Grote Berg 17-19-21. 5611 KH Eindhoven. Powered by Privacyverklaring. Uit eten Eindhoven. Restaurant Eindhoven centrum.
kro's
Parkereren tijdens shoppen in Eindhoven Centrum.
Munten, Biljetten, Pin, Maestro, creditcard, Dip Go. Centrale Meldkamer P1 verhuisd naar Den Haag. Parkeren in Eindhoven tijdens Carnaval. Parkeren tijdens GLOW in Eindhoven. Goedkoop parkeren bij de Dutch Design Week in Eindhoven. P1 Parking Hooghuis introduceert Dip Go betaalmethode.
keukenloper kwantum
Giornale Eindhoven.
5611 AB EINDHOVEN. Lifestyle Bar / Restaurant Giornale gelegen aan het bruisende horecaplein, het Stationsplein in Eindhoven, richt zich op de in onze ogen eerste levensbehoefte van de mens, namelijk Genieten. Een Bar en Restaurant in 1, maar absoluut niets is standaard in deze volledig mediterraan en industrieel ingerichte vestiging. U waant zich in een oude drukkerij uit de jaren 60/70 om lekker te borrelen, maar ook heerlijk te dineren in een perfecte en vooralrelaxte atmosfeer. Giornale brengt de levensgenieter tot leven door een heerlijk assortiment van Mediterrane lekkernijen aan u te presenteren. Giornale blinkt uit in de best geselecteerde vorm van het bereiden en presenteren van kleine hapjes. Onder het motto Foodsharing kunt u op deze manier de smaakpapillen perfect prikkelen en wordt er uiteraard aandacht besteed aan de presentatie hiervan. Een ruime keuze aan vlees, vis en vegetarische gerechten kunt u op onze kaart vinden. Neem plaats in ons restaurant gedeelte en haal het laatste nieuws uit de Giornale krant over onze heerlijke gerechten. Liever niet delen? Giornale serveert ook een aantal mooie hoofdgerechten die bij grote broer Restaurant Sopranos op de kaart staan, waarbij u de kwaliteit en service krijgt die u ook van Sopranos gewend bent.
eindhoven hotel
Home Wiesen restaurant.
Klassiek in een modern jasje met wereldse invloeden. Wij ontvangen u graag op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Onze keuken is dan geopend tussen 1200-1430: en 1730-2130. Op woensdag en zondag zijn wij gesloten. Kleine Berg 10, Eindhoven. 040 244 66 66.
goot
Reserveren bij Effenaar Restaurant Café in Eindhoven.
Asmara.
Welkom bij Oost-Afrikaans restaurant Asmara. Even weg naar een andere omgeving, beleving van Afrikaanse hartelijkheid, proeven aan een andere cultuur. In ons restaurant in het centrum van Eindhoven serveren wij gerechten uit de Oost-Afrikaanse keuken van o.a. Eritrea en Ethiopië.
De Vooruitgang in Eindhoven De juiste plek voor lunch, borrel en diner.
5611 EB Eindhoven. T 040 243 3995. 10.00 01.00 uur. DINSDAG T/M DONDERDAG. 10.00 02.00 UUR. 10.00 03.00 uur. 2015 2017 De Vooruitgang. DISCLAIMER ONDERDEEL VAN ETENBIJ EN IN BEHEER VAN Debuut B.V. Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca UVH van toepassing.
Ethiopisch Restaurant Eindhoven.
Ethiopisch Restaurant Eindhoven. Welkom bij het Ethiopisch Restaurant in Eindhoven. Wilt u genieten van een unieke exotische smaak in Brabant? Houdt u van authentieke gerechten, bijzondere tradities en een vriendelijke en warme sfeer? Dan hopen wij u binnenkort te mogen verwelkomen in ons Ethiopisch Restaurant aan de Schootsestraat 170 in Eindhoven.
Eetcafe De Karseboom in Eindhoven Eindhoven-Now.
Populair restaurant onder vegetarirs. Een golden oldie in Eindhoven is eetcafe De Karseboom. Al sinds 1941 zit dit restaurant in hetzelfde pand aan de Grote Berg. Sindsdien is de zaak zeker wel met zijn tijd meegegaan, getuige de aansprekende en creatieve menukaart.

Contacteer ons

Meer resultaten voor restaurant grote berg eindhoven