italiaanse delicatessen eindhoven

Welkom op de website van La Semolina.
Daarnaast kunt u natuurlijk bij ons terecht voor alles wat uw Italiaanse maaltijd compleet maakt. Verder verzorgen wij ook catering wat uw feestje compleet maakt. Van antipasti vooraf tot een volledige maaltijd en het huren van borden, bestek, glazen etc. Wij nodigen u uit de rest van de website eens op uw gemak te bekijken en vinden het leuk als u eens een bezoekje aan onze winkel brengt. Wij verheugen ons erop u in de toekomst te mogen ontmoeten. Dagelijks de beste verse gemaakte pasta. Dagelijks vers gemaakt. Op uw eigen locatie. 5611 GZ Eindhoven.
italiaanse pizza
De fijnste delicatessenwinkels van Nederland Culy.nl.
Veilingpassage 9, Oud-Beijerland. Mariniersweg 47, Rotterdam. Van Pelt Delicatessen Dordrecht. Winkelcentrum Sterrenburg 116, Dordrecht. Smaak en Meer Maassluis. Noordvliet 149A, Maassluis. Ariola Delicatessen Groningen. Folkingestraat 54, Groningen. Vismarkt 34, Groningen. t Kappertje Delicatessen Zuidhorn. Hoofdstraat 29B, Zuidhorn. La Semolina Eindhoven.
garagedeur
Winkel La Semolina Eindhoven Italian Places.
Wij zijn een Italiaanse delicatessenwinkel waar het vervaardigen van onze verse pasta zonder kleur, geur en smaakstoffen voorop staat. Daarnaast kunt u natuurlijk bij ons terecht voor alles wat uw Italiaanse maaltijd compleet maakt. Wij nodigen u uit de rest van de website eens op uw gemak te bekijken en vinden het leuk als u eens een bezoekje aan onze winkel brengt.
beste lening
Delicatessen, traiteur en catering iltartufo.nl.
Il Tartufo is een bijzonder Italiaanse delicatessen traiteur gelegen in het historische centrum van Delft. Aan een van de mooiste grachten, achter de Oude Kerk, vind je hier een stuk authentiek Italië! Sinds november 2000 promoten Fabio en Angela Cappellano, het ware Italië.
GPS Trackers
KOM EN PROEF DE ITALIAANSE SMAAK EN SFEER IN BOXMEER! De website van proef-italie!
Wij zijn Bianca Roberto, wij zijn Proef Italië. In november 2015 zijn we in het centrum van Boxmeer met een kleine winkel in Italiaanse levensmiddelen gestart. Dit is inmiddels uitgegroeid tot een gezellige ontmoetingsplek waar u in een ontspannen sfeer van de echte Italiaanse keuken én cultuur kunt genieten.
draadloos alarmsysteem
Trattoria Mangiare Horeca Mobiel site.
iPower
I Fratelli Italiaanse Delicatessen.
MET AUTHENTIEKE ITALIAANSE GERECHTEN. EEN FEEST OP ZICH! Maak kennis met. Keuze van de kaart. Tiramisu en/of Panna Cotta. Natuurlijk kunnen wij ook carpaccio, vitello tonato of een caprese voor u verzorgen. Maar ook soep is één van de mogelijkheden.
Amore Trattoria.
Bij ons bent u aan het perfecte adres voor de beste en vooral lekkerste Italiaanse delicatessen, een uitgebreid assortiment aan wijnen, allen rechtstreeks gemporteerd uit Itali. Wij verzorgen catering voor iedere soort gelegenheid. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor kerstpakketten!
Pomino Italiaanse Delicatessen. Pomino Italiaanse Delicatessen.
dins 18 tm vrij 21 dec: 10 u 18 u, zaterdag 22dec9.30: 17.30 u, zondag 23 dec 10 u 17 u, ma 24 dec 9.30 u 16 u, dond 27 dec 13 18 u. In Pomino vind je producten zoals in een Italiaanse Alimentari kruidenierswinkel: formaggi, salumi, vini, farine, riso, olio, dolce, bebite.
John's' Kitchen.
Het is een luchtig Italiaans broodje met een knapperige korst voor 395, per broodje. gedroogde tournedos met rucola, grano, citroen en peper. dun gesneden tournedos met rucola, grano en honing-caramelsaus. Italiaanse grove salami, rucola en zwarte truffel-olijftapenade. gerookte zalm met rucola en honing-dillesaus. tonijn, ui, rucola en italiaanse mayonaise.
La semolina in Eindhoven South Pepper.
Ze bestaan al meer dan 24 jaar en zijn gevestigd in een mooi, klein pand op Stadspoort 6 in Eindhoven. Een locatie dicht bij het centrum, maar niet echt opvallend. Jammer, want de Italiaanse keukenliefhebber loopt het misschien zo voorbij. Je kan er verse pasta kopen, Italiaanse gebakjes, fijne vleeswaren en nog veel meer. Allemaal zonder kleur, geur en smaakstoffen. En je kan er ook een heerlijk broodje bestellen voor een paar euros, belegd met Italiaanse delicatessen.

Contacteer ons

Zoeken naar italiaanse delicatessen eindhoven