italiaanse delicatessen eindhoven

Welkom op de website van La Semolina.
Daarnaast kunt u natuurlijk bij ons terecht voor alles wat uw Italiaanse maaltijd compleet maakt. Verder verzorgen wij ook catering wat uw feestje compleet maakt. Van antipasti vooraf tot een volledige maaltijd en het huren van borden, bestek, glazen etc. Wij nodigen u uit de rest van de website eens op uw gemak te bekijken en vinden het leuk als u eens een bezoekje aan onze winkel brengt. Wij verheugen ons erop u in de toekomst te mogen ontmoeten. Dagelijks de beste verse gemaakte pasta. Dagelijks vers gemaakt. Op uw eigen locatie. 5611 GZ Eindhoven.
italiaanse pizza
La semolina in Eindhoven South Pepper.
Ze bestaan al meer dan 24 jaar en zijn gevestigd in een mooi, klein pand op Stadspoort 6 in Eindhoven. Een locatie dicht bij het centrum, maar niet echt opvallend. Jammer, want de Italiaanse keukenliefhebber loopt het misschien zo voorbij. Je kan er verse pasta kopen, Italiaanse gebakjes, fijne vleeswaren en nog veel meer. Allemaal zonder kleur, geur en smaakstoffen. En je kan er ook een heerlijk broodje bestellen voor een paar euros, belegd met Italiaanse delicatessen.
lening aangaan
Winkel La Semolina Eindhoven Italian Places.
Wij zijn een Italiaanse delicatessenwinkel waar het vervaardigen van onze verse pasta zonder kleur, geur en smaakstoffen voorop staat. Daarnaast kunt u natuurlijk bij ons terecht voor alles wat uw Italiaanse maaltijd compleet maakt. Wij nodigen u uit de rest van de website eens op uw gemak te bekijken en vinden het leuk als u eens een bezoekje aan onze winkel brengt.
zonnebank genk
Alimentari Italiaanse levensmiddelen, wijnen delicatessen.
Combinatie van de Italiaans passie en de Brabantse nuchterheid. Wie zijn wij. Meer dan 25 jaar begeven wij ons op de Italiaanse markt in Nederland. Wie zijn wij. De combinatie van de Italiaans passie en de Brabantse nuchterheid maakt van ons bedrijf een succes.
silhouette cameo
I Fratelli Italiaanse Delicatessen.
MET AUTHENTIEKE ITALIAANSE GERECHTEN. EEN FEEST OP ZICH! Maak kennis met. Keuze van de kaart. Tiramisu en/of Panna Cotta. Natuurlijk kunnen wij ook carpaccio, vitello tonato of een caprese voor u verzorgen. Maar ook soep is één van de mogelijkheden.
Uw online shop voor Italiaanse delicatessen en culinaire producten.
U kunt bij Pasta e Più terecht voor allerlei Italiaanse delicatessen om een heerlijk Italiaans diner of avond mee te beleven! Het assortiment bestaat uit: Italiaans brood, deegwaren en rijst, confeturra en jams, antipasti, pastas, sauzen en kruiden, wijnen, olijfolie en azijn, truffels en paddenstoelen en Italiaanse dolce zoetwaren.
Italiaanse Delicatessenwinkel Laurent Bertuzzi Gourmet Foods.
Laurent Bertuzzi kan ook een catering verzorgen met deze delicatessen. Genieten staat voor onze klant centraal en wij nemen dan ook graag contact met u op om deze wensen door te spreken. Zo ziet u dat Laurent Bertuzzi niet alleen een Italiaanse delicatessenwinkel is. Als u meer wilt weten over ons assortiment of over de mogelijkheden voor een verzorgde catering, dan kunt u altijd gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u dan graag verder! Over Laurent Bertuzzi. T: 073 657 3549. Klanten vonden ons via.: Broodjes bestellen Den Bosch Cateraar Vught Catering Boxtel Catering Waalwijk Catering Den Bosch Catering Schijndel Traiteur Den Bosch Eten bezorgen Den Bosch Eten bezorgen Eindhoven Italiaanse delicatessenwinkel Broodjes bezorgen Den Bosch Italiaanse producten bestellen Lunch bezorgen Den Bosch Catering Den Dungen Catering Drunen Catering Oisterwijk.
Ondernemer Vershal Het Veem.
Een plek in Eindhoven waar je alleen maar topkwaliteit en authenticiteit aantreft. De allerbeste producten van de meest gepassioneerde ondernemers, die met elkaar samenwerken en elkaar ook inspireren. Echt een markt, maar dan comfortabel binnen. Italiaanse producten, gerechten en delicatessen.
De 10 beste Italiaanse restaurants in Eindhoven TripAdvisor.
Inloggen Lid worden. Beste Italiaanse restaurants in Eindhoven, Nederland. Restaurants in Eindhoven. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken. Italiaanse restaurants in Eindhoven. Wat te doen. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Terug naar kaart.
Primo Gusto Italiaanse take away Eindhoven.
Italiaanse take away Eindhoven. Over Primo Gusto. Welkom bij Primo Gusto. Italiaans eten zoals Italiaans eten bedoeld is. DI: 1200-1400: 1700-2000.: WO: 1200-1400: 1700-2000.: DO: 1200-1400: 1700-2000.: VR: 1200-1400: 1700-2000.: ZA: 1200-1400: 1700-2000.: Broodjes kunt u afhalen van 1200: t/m 1400.

Contacteer ons

Zoeken naar italiaanse delicatessen eindhoven