italiaanse traiteur eindhoven

Welkom op de website van La Semolina.
Daarnaast kunt u natuurlijk bij ons terecht voor alles wat uw Italiaanse maaltijd compleet maakt. Verder verzorgen wij ook catering wat uw feestje compleet maakt. Van antipasti vooraf tot een volledige maaltijd en het huren van borden, bestek, glazen etc. Wij nodigen u uit de rest van de website eens op uw gemak te bekijken en vinden het leuk als u eens een bezoekje aan onze winkel brengt. Wij verheugen ons erop u in de toekomst te mogen ontmoeten. Zonder geur, kleur en smaakstoffen. Dagelijks vers gemaakt. Op uw eigen locatie. 5611 GZ Eindhoven.
lening simuleren
La semolina in Eindhoven South Pepper.
Ze bestaan al meer dan 24 jaar en zijn gevestigd in een mooi, klein pand op Stadspoort 6 in Eindhoven. Een locatie dicht bij het centrum, maar niet echt opvallend. Jammer, want de Italiaanse keukenliefhebber loopt het misschien zo voorbij.
Waterverzachter
I Fratelli Italiaanse Delicatessen.
MET AUTHENTIEKE ITALIAANSE GERECHTEN. EEN FEEST OP ZICH! Maak kennis met. Keuze van de kaart. Tiramisu en/of Panna Cotta. Natuurlijk kunnen wij ook carpaccio, vitello tonato of een caprese voor u verzorgen. Maar ook soep is één van de mogelijkheden.
lenen zonder bank
Italiaans buffet en overheerlijke Italiaanse catering.
Trouwen bij Den Bosch. Trouwen bij Tilburg. Trouwen bij Eindhoven. Italiaans Buffet / Italiaanse catering. Heerlijk Italiaans eten. Heerlijk eten van het Italiaanse buffet. La Casserole brengt de Italiaanse keuken bij u thuis of geniet van een overheerlijk Italiaans buffet op één van onze prachtige locaties.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Belloni Italiaanse Delicatessen-Lunch Helmond-Koffie Helmond.
Elke dag maken wij zelf het deeg voor onze inmiddels bekende focaccia broden die wij beleggen met onze wekelijks geïmporteerde kazen vleeswaren die afkomstig zijn van boeren familiebedrijven uit Italië met jarenlange ervaring. Ook onze koffie is uitgegroeid tot een begrip in Helmond.
Italiaanse Catering Noord-Brabant Authentieke Italiaanse gerechten.
Italiaanse Catering in Helmond. Italiaanse traiteur in de provincie Noord-Brabant. Vinilux draait al meer dan 10 jaar Italiaanse cateringen in Noord-Brabant voor feesten en partijen. In Noord-Brabant met zijn natuurgebied de Peel, de lichtstad Eindhoven en pretpark de Efteling, verzorgt Vinilux erg vaak Italiaanse cateringen.
Primo Gusto Italiaanse take away Eindhoven.
Italiaanse take away Eindhoven. Over Primo Gusto. Welkom bij Primo Gusto. Italiaans eten zoals Italiaans eten bedoeld is. DI: 1200-1400: 1700-2000.: WO: 1200-1400: 1700-2000.: DO: 1200-1400: 1700-2000.: VR: 1200-1400: 1700-2000.: ZA: 1200-1400: 1700-2000.: Broodjes kunt u afhalen van 1200: t/m 1400.
Over ons Primo Gusto.
De echte Italiaanse broodjes en pastas worden volgens traditionele familierecepten bereid en onze pizza's' worden door een Italiaanse pizzabakker gebakken in een echte steenoven. Dit en nog meer lekkers vindt u dagelijks terug in onze take-away winkel op de Tongelresestraat 142a te Eindhoven.
Winkel La Semolina Eindhoven Italian Places.
Daarnaast kunt u natuurlijk bij ons terecht voor alles wat uw Italiaanse maaltijd compleet maakt. Wij nodigen u uit de rest van de website eens op uw gemak te bekijken en vinden het leuk als u eens een bezoekje aan onze winkel brengt.

Contacteer ons

Resultaten voor italiaanse traiteur eindhoven