best restaurants in eindhoven

HOME De Karpendonkse Hoeve.
De Karpendonkse Hoeve is een restaurant in Eindhoven met één Michelinster. Het restaurant werd in 1973 opgericht door Leo van Eeghem en staat sinds 2004 onder leiding van zijn dochter Ingrid van Eeghem. De chef-kok is Rob van der Veeken, die Peter Koehn opvolgde die de leiding had van 1980 tot zijn pensionering vorig jaar.
inbouw magnetron
De 10 beste restaurants in Eindhoven TripAdvisor.
Populaire keukens in Eindhoven. Chinees restaurants in Eindhoven. Frans restaurants in Eindhoven. Glutenvrije restaurants in Eindhoven. Italiaans restaurants in Eindhoven. Japans restaurants in Eindhoven. Mediterraan restaurants in Eindhoven. Sushi restaurants in Eindhoven. Veganistische restaurants in Eindhoven. Vegetarische restaurants in Eindhoven.
kpn
Hotelrestaurants Eindhoven Park Plaza Eindhoven Aanbevolen Restaurants.
Geniet van uw diner in een van de drie bekende Aziatische restaurants en neem een drankje in de Elite Lounge voordat u de omgeving gaat verkennen. Het Park Plaza Eindhoven is een van de gunstigst gelegen hotels in Eindhoven en populaire attracties, zoals het PSV-stadion zijn gemakkelijk te bereiken.
datingsite gratis
Ketelhuis restaurant bar cocktails events Strijp S, Eindhoven.
We vertellen je graag wat meer over onze twee restaurants. Wil je ons bezoeken met een groot gezelschap? Laat het ons weten via info@ketelhuis.com. Het restaurant beneden in het Ketelhuis is van woensdag tot en met zondag geopend, vanaf 11.00. Overdag kan je bij ons terecht voor een hapje en drankje of een uitgebreide lunch en vanaf 17.00 kan je plaatsnemen voor diner in drie of vier gangen. De Vuurkeuken is ons restaurant boven in het Ketelhuis. Hier bereiden we je diner op open vuur. De gerechten op de kaart zijn per tafel te bestellen, om te proeven en te delen! We zijn open op donderdag, vrijdag en zaterdag. Ketelhuisplein 1 5617 AE Eindhoven."
slotenmaker amsterdam
Mangiare: Mangiare.
7 Dagen per week kunt u bij ons genieten in ons restaurant, op ons terras of in onze heerlijke tuin. Mastri Di San Basilio. bekijk alle delicatessen voor thuis. ITALIË OM MEE TE NEMEN. meer over onze afhaaldienst. Mangiare: Kleine Berg 67a 5611 JT Eindhoven 040 236 70 88 Parkeren voor de deur 7 dagen per week open.
goedkope usb stick
1910 restaurant.
5611 HC Eindhoven. 040 296 1863. Cash, pin, Mastercard, Visa, American Express, barter and 1910 vouchers. Your company can pay on bill, just email us your billing information in advance. We will ask you your business card after dinner. Our restaurant is open 7 days a week from 1100: to 0100.:
Dit zijn de 14 beste restaurants in Eindhoven, volgens IENS indebuurt Eindhoven.
En dat is best jammer, want hier kun je je laten bekoken en zeer culinair. De gasten beoordeelden het restaurant in het hotel aan de Vestdijk met een mooie 9. Vestdijk 47 restaurants en horeca. Nu open 0630: 2200.: Vestdijk 47, Eindhoven.
Thaise gerechten Chang Thai Eindhoven Leenderweg 42.
Dranken voor bij u thuis. Bestel online Alleen menukaart bekijken Mijn Restaurants. Tijden en informatie. Afhaaltijden 1645: 2115.: Bezorgtijden 1645: 2115.: Bezorgen vanaf 2000., Gratis bezorgd vanaf 5000., 5615 AA Eindhoven. Welkom bij Chang Thai. Welkom bij Chang Thai. Ga voor uitgebreide informatie over ons restaurant naar onze Chang Thai pagina klik hier. Voor online Thaise gerechten bestellen in Eindhoven, om af te halen en/of bezorgen, bent U hier op het juiste adres.
Welkom bij restaurant de Bengel in Eindhoven!
Heb je inmiddels ook trek gekregen, maar wil je onze gerechten liever thuis opeten? Bij de Bengel Eindhoven kun je namelijk ook afhalen. Dat is nog eens heerlijk thuis uit eten! Heb je juist zin om in ons restaurant te komen genieten?
Indonesisch restaurant Surabaya in Eindhoven T040-2437477.:
In ons prachtige Indonesisch restaurant in Eindhoven kunt u verrassend lekker eten. Bij onze gerechten is de natuurlijke smaak van de ingrediënten het uitgangspunt. Door een passende keuze te maken uit de vele kruiden, specerijen en andere natuurlijke smaakmakers, ontstaan heerlijke gerechten.
King Thai Restaurant Authentiek Thais eten als een koningin.
Thais in Eindhoven. Dankzij King Thai kun je authentiek Thais eten in Eindhoven. In ons moderne maar gezellige restaurant net buiten het centrum van Eindhoven eet je als een koningin tegen een verrassend scherpe prijs. King Thai is open van dinsdag t/m zondag van 1630: 2300: uur.

Contacteer ons

Zoeken naar best restaurants in eindhoven