restaurant eindhoven airport

Eten drinken Eindhoven Airport.
Met Brabantse gastvrijheid gepresenteerd. Het nieuwe La Place restaurant vervangt het huidige à la carte restaurant en de food court op de eerste etage van de terminal. Reizigers kunnen er dagelijks terecht voor ontbijt, lunch en diner. Upstairs is de bar van Tulip Inn Eindhoven Airport en deze bevindt zich op de eerste etage van de terminal.
eindhoven airport
Eten drinken op Eindhoven Airport Eindhoven Airport.
De naam zegt het al. Eveneens op de eerste etage van de luchthavenhal is de Upstairs bar te vinden die ook dien als restaurant van Tulip Inn Eindhoven Airport. Deze hippe locatie biedt onder meer een heerlijk ontbijtbuffet, een all-in diner en allerlei hapjes en drankjes.
eindhoven airport
Shops faciliteiten Eindhoven Airport.
Ontdek de luchthaven. Zowel voor als na de security zijn er op Eindhoven Airport veel mogelijkheden om te eten en drinken of te winkelen. Je kunt in de plattegrond kijken waar je de restaurants, shops en andere faciliteiten kunt vinden.
eindhoven airport
Cookies op ed.nl ed.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
Eindhoven Airport Taxi
3 x lekker eten op Eindhoven Airport Eindhoven Airport.
Voor meer informatie over ophalen, wegbrengen en parkeren kunt u terecht op onze webpagina. 3 x lekker eten op Eindhoven Airport. Op Eindhoven Airport kun je heerlijk eten en drinken in verschillende shops, bars en restaurant. Dit is ons horeca-aanbod!
De 10 beste restaurants in de buurt van Eindhoven Airport EIN.
Restaurants in de buurt van Eindhoven Airport EIN. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken. 336 van 393 restaurants in Eindhoven. 06, km van Eindhoven Airport. Prima Plek 08/02/2018. 292 van 393 restaurants in Eindhoven. 06, km van Eindhoven Airport.
De 10 beste restaurants in de buurt van Tulip Inn Eindhoven Airport.
Restaurants in Eindhoven. Restaurants in de buurt van Tulip Inn Eindhoven Airport. Restaurants in de buurt van Tulip Inn Eindhoven Airport. Luchthavenweg 27, 5657 EA Eindhoven, Nederland. Lees beoordelingen van Tulip Inn Eindhoven Airport. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken.
Belvedair.
May 4, 2017 La Place restaurant. La Place en Belvedair bundelen krachten op Eindhoven Airport. Constructieve gesprekken tussen Eindhoven Airport en Belvedair over de visie van het horecaaanbod eigentijdse horeca met A-merken. Life on the airport belvedair farmcoffee. 5657 EA Eindhoven.
Culinair genieten bij restaurant Eindhoven Airport.
Ontbijten, lunchen of dineren bij restaurant Eindhoven Airport. Bent u op zoek naar een restaurant bij Eindhoven Airport? Op slechts 12 minuten rijden van het vliegveld en direct gelegen aan de A2 en A67 bevinden zich 3 restaurants die mogelijkheden aanbieden voor elke eetgelegenheid.
Tulip Inn Eindhoven Airport Conferentiehotel Restaurant.
TULIP INN EINDHOVEN AIRPORT. De terminal van de luchthaven biedt diverse eetgelegenheden voor lunch en diner met inbegrip van het restaurant La Place. Dit ruime self-service restaurant serveert een scala aan snelle maaltijden gedurende de dag inclusief broodjes, ciabatta's' en verse salades, evenals à la carte maaltijden.

Contacteer ons

Meer resultaten voor restaurant eindhoven airport