restaurant wilhelminaplein eindhoven

sushi eindhoven.
Welkom op de website van Japans Restaurant Kyoto. Kwaliteit en passie staan hier voorop. Kyoto staat bekend om de verse ingrediënten die gebruikt worden en de kwaliteit van de keuken. De beste, meest verse en allerlekkerste Sushi in Eindhoven. Onze chefkok is een echte sushichef en streeft naar perfectie.
airco service
Wilhelminaplein Eindhoven Wikipedia.
Aan de namen van het het plein, de cafés en restaurants duidelijk te merken dat het in de Oranjebuurt van Eindhoven ligt. Bijvoorbeeld hotel-restaurant Benno bijnaam van Prins Bernhard en restaurant Auberge Nassau verwijzen met hun naam naar het koningshuis. De meeste cafés rond het plein hebben ook de gelegenheid om op het terras een lunch of diner te nuttigen. Voor de lunch is Broodje Smits dé plek. De familie Smits zetelt al vanaf 1954 op het Wilhelminaplein toen de opa van de huidige eigenaar Café de Zwaan begon op de huidige locatie van de Gaper.
zilverwater
Humphrey's' Restaurant Eindhoven Humphrey's' Restaurants.
Parkeergarage P1 Parking Hooghuis of Q-park. Parkeerterrein Vogelzang 450, per dag. Humphreys Restaurant Eindhoven. Dit restaurant is gelegen aan het Wilhelminaplein 3, dat met het centrum van de stad verbonden wordt door de Willemstraat. Boven het restaurant bevindt zich City Hotel La Reine.
datingsite gratis
Dagje glutenvrij Eindhoven YAMglutenvrij.
De stad van de Dutch Design Week, de High Tech Campus en het hippe en creatieve Strijp-S. Maar ook de stad van het roemruchte Stratumseind, het authentieke Wilhelminaplein en de hippe Bergen. Kortom, een levendige en gezellige stad waar van alles te doen én te proeven is! Glutenvrije restaurants in Eindhoven. Eindhoven telt een hoop hippe eettentjes waar je heerlijk kunt lunchen en dineren. Hieronder noemen wij 5 van onze favoriete restaurants in Eindhoven voor een glutenvrije lunch of diner. Het Culinair Cafetaria. Onder de Leidingstraat. The Happiness Café. The Happiness Kitchen. Glutenvrij lunchen in Eindhoven. Het Cullinair Cafetaria. In het Temporary Art Centre TAC tegenover het PSV-stadion is, zoals ze dat zelf omschrijven een broedplaats voor culturele vernieuwing in Eindhoven. In het restaurant van het TAC, het Culinair Cafetaria, kun je terecht voor heerlijke, originele en zelfgemaakte gerechtjes.
xiaomi powerbank
Hippe restaurants in Eindhoven Eet.nu.
Lijst toevoegen Sluiten. Het Best bewaarde geheim van Eindhoven! 86, 28 recensies. Markt 35 Eindhoven. 32 positieve stemmen 0 negatieve stemmen. Bewaren in lijst Sluiten. Lijst toevoegen Sluiten. 86, 10 recensies. Wilhelminaplein 14 Eindhoven. 12 positieve stemmen 0 negatieve stemmen.
AXA
Openingstijden van Cafe Restaurant Oba in Eindhoven.
Henri Bloem's' Wijnkoperij. Vrijstraat 10 Eindhoven. Leenderweg 80 Eindhoven. Café Restaurant Oba. Kruisstraat 96 Eindhoven. Restaurant The Prince B.V. Wilhelminaplein 9 Eindhoven. Proeflokaal De Gaper. Wilhelminaplein 5 Eindhoven. Grand Café Place Du Nord. Lardinoisstraat 2 Eindhoven. Café Wattstraat Eindhoven B.V.
Welkom bij Bistro Sophie Bistro Sophie.
Restaurant Bistro Sophie is een stijlvolle brasserie in het centrum van Eindhoven, op het gezellige Wilhelminaplein, vlakbij het PSV stadion en de Witte Dame. Gebaseerd op de Mediterrane keuken, met een knipoog naar de wereldkeuken, kunt u in ons à la carte restaurant eigentijds genieten van orginele gerechten waarin de puurheid van het product bewaard blijft en een bourgondisch gevoel oproept.
Goeie Zaken Bistro Sophie Goeie Zaken.
Nadat Desiree en Will tussen 1993 en 2003 onder het Catharinaplein op de hoek van het Stratumseind gedurende een slordige tien jaar furore maakten met hun even unieke als succesvolle restaurant De Stadskelder, openden het ondernemende duo in laatstgenoemd jaar de huidige bistro aan het Wilhelminaplein.
Bistro Sophie Openingstijden Bistro Sophie Wilhelminaplein.
Restaurant Auberge Nassau is een stijlvolle brasserie in het centrum van Eindhoven, op het gezellige Wilhelminaplein, vlakbij het PSV stadion en de Witte Dame. Gebaseerd op de Mediterrane keuken, met een knipoog naar de wereldkeuken, kunt u in ons à la carte restaurant eigentijds genieten van originele gerechten waarin de puurheid van het product bewaard blijft en een bourgondisch gevoel op roept.
Bodega Maxima Argentijnse Specialiteiten Restaurant.
Grill Bodega Maxima Argentijnse Specialiteiten. Wilhelminaplein 7 Eindhoven. Elke dag open van 1700: tot 2200, behalve op dinsdag. U kunt op 5 minuten loopafstand parkeren in parkeergarage P1 Parking Hooghuis of Q-Park Centrum de Admirant. Grill Bodega Maxima. Wilhelminaplein 7 Eindhoven.
STADSRESTAURANT WELP HOME.
Stadsrestaurant Welp is een gezellig restaurant dat is gevestigd in het mooiste stukje van Eindhoven.: Een karakteristieke wijk met veel diversiteit waar dit restaurant absoluut thuis hoort. Lunch High tea High wine een borrel keuze uit meer dan 20 wijnen per glas, een snelle hap of juist een avond lekker lang tafelen, het gaat erom dat u geniet!

Contacteer ons

Resultaten voor restaurant wilhelminaplein eindhoven