restaurant wilhelminaplein eindhoven

Berlage Kitchen Bar lunch diner Eindhoven.
In de tuin, op relaxte stoelen, aan de bar of in het gezellige café: kies je plek en neem de tijd voor een drankje, praatje en een hapje. Een grote stadstuin, midden in het centrum van Eindhoven, in het hart van De Bergen?
Verhuisdoos
Humphrey's' Restaurant Eindhoven Humphrey's' Restaurants.
Dit restaurant is gelegen aan het Wilhelminaplein 3, dat met het centrum van de stad verbonden wordt door de Willemstraat. Boven het restaurant bevindt zich City Hotel La Reine. Réservation directe French. Dit restaurant in het centrum van Eindhoven is op zijn minst opvallend te noemen.
Safety
Vintage Restaurant Restaurant Vintage.
Naast Vintage Restaurant hebben wij ook nog een ander restaurant: Bistro Sophie, www.bistrosophie.nl. Bistro Sophie is een stijlvolle brasserie in het centrum van Eindhoven, op het gezellige Wilhelminaplein, vlakbij het PSV stadion en de Witte Dame. Maak een reservering bij.
sigaretten
Bar Restaurant The Prince Onbeperkt genieten Onbeperkt genieten in culinair Eindhoven!
U heeft onbeperkt de keuze. Culinair Eindhoven is een uitnodigende kaart rijker. Restaurant The Prince op het Wilhelminaplein bekend van haar verrassende en originele gerechten geeft vanaf heden een hele nieuwe draai aan de formule. Ongedwongen en onbeperkt genieten van overheerlijke kleine gerechtjes is de nieuwe insteek van het smaakvolle restaurant.
Welkom bij Bistro Sophie Bistro Sophie.
Restaurant Bistro Sophie is een stijlvolle brasserie in het centrum van Eindhoven, op het gezellige Wilhelminaplein, vlakbij het PSV stadion en de Witte Dame. Gebaseerd op de Mediterrane keuken, met een knipoog naar de wereldkeuken, kunt u in ons à la carte restaurant eigentijds genieten van orginele gerechten waarin de puurheid van het product bewaard blijft en een bourgondisch gevoel oproept.
1910 restaurant.
1910 restaurant See our company. 5611 HC Eindhoven. 040 296 1863. Cash, pin, Mastercard, Visa, American Express, barter and 1910 vouchers. Your company can pay on bill, just email us your billing information in advance. We will ask you your business card after dinner.
Bodega Maxima Argentijnse Specialiteiten Restaurant.
Grill Bodega Maxima Argentijnse Specialiteiten. Wilhelminaplein 7 Eindhoven. Elke dag open van 1700: tot 2200, behalve op dinsdag. U kunt op 5 minuten loopafstand parkeren in parkeergarage P1 Parking Hooghuis of Q-Park Centrum de Admirant. Grill Bodega Maxima. Wilhelminaplein 7 Eindhoven.
Gaper Proeflokaal Eetkamer.
De Gaper is een café en restaurant aan het gezellige Wilhelminaplein in het Brabantse Eindhoven. De ingang van zowel de gastvrije beneden bar en het verrassende restaurant een treetje hoger, bevindt zich op de hoek van het plein en de Heilige Geest straat.
Restaurants in Eindhoven aan het Wilhelminaplein Restaurants.nl.
Kaffee de Groot Wilhelminaplein 8, Eindhoven, ma di wo do vr za zo restaurant. El Real Italiaans, Spaans, Tapas Wilhelminaplein 7, Eindhoven, ma di wo do vr za zo Mi Dica Italiaans Wilhelminaplein 3, Eindhoven. alle restaurants in Eindhoven 153.

Contacteer ons

Resultaten voor restaurant wilhelminaplein eindhoven