italiaans restaurant harderwijk

Cáralis in Harderwijk Eet.nu.
De sfeer in het restaurant was erg Italiaans en had ook zeker iets romantisch. Cáralis is echt een aanrader voor mensen met een glutenvrij dieet en mensen die op zoek zijn naar het lekkerste Italiaanse eten in Harderwijk! Eten drinken 9.
eliquid
De 5 beste Italiaanse restaurants in Harderwijk TripAdvisor.
Resultaten binnen 40 km van Harderwijk. Zoekopdracht beperken tot Harderwijk. We hebben geweldige resultaten gevonden, maar sommige liggen buiten Harderwijk. Resultaten binnen 40 km van Harderwijk. Zoekopdracht beperken tot Harderwijk. Gallura Italiaans Restaurant en Pizzeria. 1 van 7 resultaten. Italiaans Mediterraan Europees Pizzeria Vis en zeevruchten.
social return
Italiaanse restaurants Beleef Harderwijk.
Wij zijn een modern restaurant in het hart van de veluwse plaats Harderwijk.Na een grondige verbouwing, en weken van heel hard werken, is 17 oktober italiaans restaurant en pizzeria Cáralis geopend. Tijdens een openingsreceptie toonden eigenaren Gigi en Corry Simbula vol t. Aan een van de mooiste plekjes in het hart van oude Harderwijk ligt ons restaurant waar wij u graag willen verwelkomen om te genieten van een typisch Mediterrane sfeer.
kleding moeder bruidegom
Italiaans restaurant Harderwijk.
C áralis; een typisch Italiaans restaurant in het centrum van Harderwijk met een uitmuntende italiaanse en sardijnse keuken en een zeer ervaren italiaanse kok. Geniet van de authentieke Italiaanse keuken met heerlijke vlees en vis gerechten maar ook voor een prima pizza of pasta de uitgelezen plek om in een sfeervolle ambiance de avond smakelijk door te brengen!
Da Gabriele Cucina Italiana.
Aan een van de mooiste plekjes in het hart van oude Harderwijk ligt ons restaurant waar wij u graag willen verwelkomen om te genieten van een typisch Mediterrane sfeer. Een bijzonder restaurant op drie niveaus met plaats voor zo'n' 100 gasten en aperitiefbar in een 400 jaar oude gewelvenkelder. Trendy, romantisch en bovenal Italiaans; drie steekwoorden om ristorante Da Gabriele te beschrijven.
la Famiglia.
lunch gerechten, pizza's, pasta's' en Italiaanse vlees en visgerechten. Als je wilt, kun je alle gerechten ook afhalen. Openingstijden: De keuken is dinsdag t/m zondag van 1100: tot 2130: uur open. Klik hier voor een rondleiding in ons restaurant. Telefoonnummer: 0341 268 544 Korhoenlaan 3, 3847 LM Harderwijk.
Gallura Ristorante Gallura.
Gallura Bruggestraat 7 3841 CM Harderwijk 0341 431770 info@gallura.nl. Op maandag en dinsdag zijn wij gesloten. Van woensdag t/m zondag zijn wij geopend van 1730: 2200: uur. Als u wenst te reserveren is dit mogelijk door telefonisch contact met ons op te nemen. Wij zijn op maandag en dinsdag gesloten. Wel kunt u deze dagen voor speciale gelegenheden reserveren en tevens het restaurant voor groepen afhuren!
Italiaanse restaurants in Harderwijk Eet.nu.
Waar heb je zin in? Italiaanse restaurants in Harderwijk. Alle Italiaanse restaurants in Harderwijk. Uit eten in Harderwijk? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan.
Pizza di Mama De beste pizza's' van Harderwijk.
Op enkele minuten lopen van het Dolfinarium en de boulevard bevindt zich een gezellige pizzeria in de binnenstad van Harderwijk. Een authentieke pizzeria met een zonnig terras, gezellig restaurant en een snelle bezorgdienst. Ons kindvriendelijke restaurant biedt u de mogelijkheid om voor een scherpe prijs gezellig te eten.

Contacteer ons

Op zoek naar italiaans restaurant harderwijk?